onsdag 6 januari 2010

Lite gnäll :S

Måste bara få gnälla av mej lite...lite. ja de är nytt år och något som man då önskar iaf lite är ju att det ska bli bättre än de förra... eller?
jo jag tror att de är så. Men mitt förra ja jo de funkade bra till ca september. Då blev det "konstiga förändringar" ja kanske inga detaljer, men men fick höra lite si å så ang jobbet, men när man ifråga satte så ne nja osv...
ja ja tiden gick men sen kom chocken......
Du har bara gått på ett vik???? jaha men varför säger man det en månad innan????

Ja jag har iaf en anställning, och med rådande omständigheter så är jag på ett "nytt" jobb(?)

Jobb hmm vara till hans varje sekund och dessa promenader oj oj.
Jag har nämligen problem med min rygg är stel opererad mellan L5 och S1... kanske inte säger så mycket men de är iaf mellan 2 kotor i svanken pga att den disken var utlsliten = inget kvar av den.
Jobbet innan, fick jag en sk medicins placering på och de har funkat kalas. Så då tror man ju i sitt stilla sinne att då är det så bra det kan bli och man ska få fortsätta. Men men jag vet att det ligger lite annat bakom oxå.

Jaha de här nya nu då, hmmm lovar att jag vet vart min rygg är, för det är jätte påfrestande för min rygg av att gå och gå och gå flera timma i streck, och framför allt när jag ska skjuta något framför mej. Spelar ingen roll om det så bara är en kundvagn. Men nu är det en rullstol, och korridoren är max 25 m. Så jag kan varje tapet skarv, vet precis alla tavlorna...... ser snart reporna i korkmattan och kan då säkert tala om på pricken vart de finns.

Man blir inte av bytt utan, de får man fråga om "någon" kan tänka sig ett par minuter så man iaf får gå på toa och en snabbsväng ut och blossa.

Nu har jag klarat av 2 pass men har 3 kvar den här veckan. För att inte tala om passen som väntar nästa vecka, jo då 3 nätter och man börjar kl 03.00 på natten :( Kan bara inte förstå hur jag ska klara av det här.
Sen denna förkylning som jag har åkt på, hmmm tror att det är 3:e eller 4:e sen i början på oktober :S
Är man speciellt mottaglig när det blir sånna här omständigheter eller har jag helt tappat bort mitt immunförsvar. Ja det har aldrig varit något fel på den tidigare, jag är den som blir typ lite förkyld med så där 3 års mellan rum. Men nee inte nu, det räcker att man hör någon prata förkylning så åker jag på det.
Oj oj så gnällig jag är nu då men känner att det behövs, och här känner inte alla mej så då blev det bara såå tillåtet att få ventilera lite ... ja jo mycke gnäll.

Nu är kl 0,35 och jag ska försöka tänka på sängen, för där är det varm och skönt.
Hos mej råder verkligen vinter kyla nu för i skrivande stund är det - 29.1 grader... Burrr å mycket till. Hoppas verkligen att det här elendel ger sig annars så ger jag mej nog av till varmare breddgrader. Är rätt avis på min dotter som åker nu den 24:e till Egypten.

Det var nästan så här kallt innan nyår men blev mildare omkring -8 de är rätt ok.
Men någon kom åt den där hemska kyla knappen, tror banne mej att dom tröck på den 2 ggr.

Nix, nu måste jag ge mej. För lite sömn behöver man mitt i allt ihop.


Kramen alla ni som kikar in här.

1 kommentar:

Unknown sa...

jag känner igen mig det där med ryggen. räcker med att skjutsa en kundkärra med mat.ja konstigt det där med jobbet, men de gör visst hur de vill med oss som är sjuka.ja kylan tar kål på en -20 här nu. lyckos din dotter som slipper kylan ett tag. nu ska jag greja lite med tvätt.

ha en bra helg.
kramizzar